Om oss på Galindo's Bygg & Golvläggning AB

Allt började med mig, Julio Cesar – grundaren bakom Galindo's Bygg & Golvläggning AB. Som tidigare anställd inom städbranschen i många, många år valde jag att till slut öppna mitt egna städbolag, med en tydlig vision att förenkla mina kunders vardag genom professionella städtjänster.

På senare år utvecklades vi och fokus lades på att utvidga vår verksamhet liksom vårt sortimentet, och idag erbjuder vi på Galindo's Bygg & Golvläggning AB allt från städ till golvslipning och -läggning. Det innebär att du aldrig behöver tänka på att anlita en annan servicepartner – vi erbjuder det mesta du kan tänka dig. Skönt, eller hur?

Galindo’s Bygg & Golvläggning – för privatperson och företag

Oavsett om du behöver hjälp med att slipa golvet i din egen bostad, eller om du behöver omfattande hjälp med det inne på ditt kontor, så finns vi här för dig. Oavsett om det är ett projekt som tar oss några timmar eller om det tar flera månader så kan ni räkna med att vi alltid levererar med högsta möjliga kvalitet. 

Nöjda kunder – vår högsta prioritet

Vi säger att vi är måna om dig som kund, och vi menar verkligen det. Därför erbjuder vi alla en fullständig nöjdhetsgaranti. Är du inte helt nöjd med vårt arbete kommer vi tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Självklart helt kostnadsfritt.


Varmt välkommen till oss på Galindo's Bygg & Golvläggning AB!