Våra golvslipningstjänster i Nacka

Golv kanske är det absolut viktigaste i ett hem, och ett behagligt och snyggt golv fångar allas uppmärksamhet. Trots detta är det många som nöjer sig med ett halvdant sådant. Ett golv kräver omsorg – kanske inte superofta, men ungefär en gång vart tionde år. Vi är experter på golv och kan hjälpa dig med alla dina golvfrågor och -behov. Välkommen till oss!

img

Golvslipning

Golvslipning är vår absoluta specialitet och med många års erfarenhet inom just det området kan du som vår kund helt och hållet luta dig tillbaka. Under tiden slipar vi ditt golv så att du får tillbaka den fräscha och sköna känslan som ett välbevarat golv innebär. Dessutom kan du njuta lite extra med vetskapen att du förlänger livstiden på ditt golv ganska markant. Skönt, eller hur?

img

Golvläggning

Om golvslipning inte är aktuellt kan vi självklart hjälpa er att lägga ett helt nytt golv. Precis som med golvslipning har vi en oerhört stark bakgrund inom området och kan hantera ett brett spektrum av olika material. Dessutom kan vi självklart alltid komma med tips och råd om vilket typ av golv ni ska välja, likväl som besvara era frågor och funderingar som kan dyka upp.

img

Målning

Att måla väggarna kan vara en ganska trevlig och enkel aktivitet, men när det kommer till att måla golv finns en hel del saker som måste tas i beaktning. Vi har målat golv ända sedan starten och vet precis vad som ska göras (och inte göras) för att få det där riktigt snygga resultatet.